In other languages: Deutsch English Español Français Magyar nyelv Italiano 日本語 한국어 Bahasa Melayu Nederlands Polska Português do Brasil Português Русский Svenska Turkish Українська Tiếng Việt 中文

Factorio:About/da

From Official Factorio Wiki
Jump to: navigation, search

Factorio er et spil hvor du bygger og vedligeholder fabriker. Du skal fremskaffe råstoffer, forske nye teknologier, bygge infrastruktur, automatisere produktion og bekæmpe fjender.

I begyndelsen fælder du træer, minerer malm og laver mekaniske arme og transport bånd i hånden, men efter en kort tid vil du være et industrielt kraft maskineri, med enorme solfanger marker, olie raffinerier med cracking, fremstilling og idriftagning af konstruktions and logistik robotter, alt for at tilfredstille dine ressource behov. Desværre, denne grove udnyttelse af planetens ressourcer er ikke vellidt af det lokale liv, og derfor skal du vare parat at forsvare dig selv og dit maskin emporium.

Du kan samle dine styrker med andre spillere i Multiplayer med samarbejde og uddelegering af opgaver mellem dig og vennerne.

Der er "mods" for at øge din fornøjelse, fra små justeringer af spillet og ekstra hjælpe funktioner, til helt at ændre spillet. Factorios grundlæggende Modding understøttelse har tilladt andre indholds skabende personer fra hele verden, at designe interessante og nyskabende udvidelser. Imens kerne-spillet er i formen fra Freeplay scenariet, så er et udvalg af spænnende udfordringer i Scenarie pakken, tilgænglig frit som DLC. Hvis du mangler et verdenskort eller en scenarie der mere falder i din smag, så kan du lave din egen med spillets egen Map Editor, hvor du placerer genstande, fjender og terrain, inklusive med egne skripte, for at skabe noget spænnende nyt.

Roadmap

Roadmap er beskrivelsen af retningen af den videre udvikling af Factorio. Man kan se i den hvad udviklerne har i tankerne for spillets fremtid.

Siden The official blog; Factorio Friday Facts (FFFs) har været ugentlig opdateret med hvad der er lige rundt om hjørnet af udviklingsplaner, numere lejlighedsvis opdateret.

I korthed

  • Defenition: Factorio er et Sci-Fi sandkasse spil.
  • Første officelle udgivelse fand sted 14 august 2020

Historik

Hvad er inspirationen bag spillet?

See mere

Opnåede €21,626, started 31. januar 2013, sluttede 3. marts 2013.